NEBEZPEČNÉ SLUNÍČKO – CHRAŇTE SE!

Léto tu máme v plném proudu. Určitě jste již četli několik článků o tom, že je velmi důležité si pokožku včetně vlasů chránit. A aby toho nebylo málo, i my jsme si připravili článek, který je na toto téma zaměřený.

OPALOVACÍ PŘÍPRAVEK

Ideálním opalovacím přípravkem je voděodolné mléko na opalování s ochranným faktorem SPF 30. S tímto opalovacím přípravkem se rychle opálíte, opálení dlouho vydrží a budete také chráněná před vnějšími škodlivými vlivy pocházející ze sluníčka. Cena mléka o objemu dvě stě mililitrů je sto čtyřicet devět korun českých – mléko je nyní v akci.

PŘÍPRAVEK PO OPALOVÁNÍ

Kterým přípravkem nejlépe zklidnit a osvěžit pokožku po opalování? Doporučujeme vyzkoušet hydratační gelové mléko po opalování pro citlivou pokožku Vichy Idéal Soleil Capital. Toto hydratační gelové mléko nejenom zajišťuje intenzivní hydrataci, ale také zvyšuje odolnost pokožky vůči slunečnímu záření. Mléko obsahuje kyselinu hyalurovonou, která fixuje vodu v epidermu – dále také lipidový koncentrát, ten pokožku zvláčňuje a vyživuje.

NA OBLIČEJ

I obličej bychom měli maximálně chránit. Avšak na obličej jsou i samostatné opalovací přípravky, které chrání pleť zvlášť. Ideálním přípravkem je ochranný krém pro sametově jemnou pleť s ochranným faktorem SPF 50 značky Vichy. Nejenom, že obsahuje termální vodu z Vichy či kyselinu hyaluronovou, ale také patentovaný filtrační systém Maxoryl XL, který ma za úkol zajišťovat ochranu proti všem typům UV záření. Cena krému činí tři sta čtyřicet devět korun českých.

KOMENTÁŘ

Discover more from ANNETTEMAG

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading