Co pořídit své drahé mamince? Den matek již tuto neděli!

 

Den matek. Svátek, kdy se vzdává pocta matkám a mateřství. Možná jste si všimli, že se jeho slavení netýká jenom osmého května, jak jsou mnozí zvyklí. Tento rok spadá svátek na čtrnáctého května, což je neděle. Po celém světě se také slaví různě – v zahraničí se vychází především z tradic. 

Vsaďte na květinový parfém Dolce značky Dolce & Gabbana. | Zdroj fotky: Weheartit.com

A jak slavíte Den matek vy? Už víte, čím svou drahou maminku obdarujete? Pokud stále tápete, máme pro vás hned několik vonných a kosmetických tipů, kterými to opravdu nezkazíte.

DEKORATIVNÍ KOSMETIKA

Každá žena se chce líbit a parádit. Věk v tom nehraje vůbec žádnou roli. Kolikrát i sedmdesátileté dámy nosí ve své kosmetické taštičce výraznou rtěnku. A jestliže i vaše maminka dává přednost výrazným rtěnkám či leskům na rty, pak je pro ní výhodná volba tato kosmetická sada americké značky The Balm obsahující šest mini tekutých rtěnek. Pokud dává přednost výraznému líčení, doporučujeme paletu očních stínů se štětečkem Nude Tude.

PARFÉMY

Miluje vaše maminka vůni po rozkvetlé louce? Květiny a jemné jarní tóny? Parfém Dolce by Dolce & Gabbana bude tou správnou volbou. Směs neroli, květu papáji, leknínu, narcisu, amarylky, pižma a kašmíru dokáže něco úžasného.

PLEŤOVÁ KOSMETIKA

Není žádnou hanbou, pokud maminku obdarujete nějakým pleťovým krémem proti vzniku vrásek. Jedním takovým je vyplňující denní krém proti stárnutí Revitalift Filler s obsahem kyseliny hyaluronové. Ta nejenom pleť hloubkově hydratuje, ale také jí dodává pružnost a jemnost.

TĚLOVÁ KOSMETIKA

Ideální pozorností je například tělové suflé od slovenské značky Soaphoria. Toto suflé obsahuje kakaové a bambucké máslo, které především intenzivně hydratuje pokožku a příznivě ovlivňuje ekzémy či popraskanou a suchou kůži.

KOMENTÁŘ

Discover more from ANNETTEMAG

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading