Mějte zářivou pleť! Ke každé masce Glamglow dostanete další pleťovou masku zcela zdarma

Znáte značku Glamglow? Pokud ano, tak určitě víte, že má naprosto skvělé pleťové masky. Pokud ne, pak je na čase ji poznat.

O značce Glamglow jsme se poprvé rozepsali v listopadu, kdy jsme vás odkazovali na článek, který se týkal limitované edice v kolaboraci s panenkou Barbie. Pokud jste článek neviděli, pak doporučujeme si jej přečíst. Ale zpátky k maskám obecně.

Proč Glamglow?

Glamglow nabízí velmi široké portfolio masek, které:

  1. Čistí
  2. Zjemňují a rozjasňují
  3. Projasňují a vypínají tón pleti
  4. Minimalizují póry během 60 vteřin
  5. Hydratují
  6. Zklidňují
  7. Zpevňují

Takovou nejoblíbenější maskou se stala čistící maska Glamglow SuperMud, která neucpává póry, viditelně čistí pleť a díky obsaženému uhlí odstraňuje z pleti jak toxiny, tak také hluboko usazené nečistoty. Maska je určená především pro problematickou pleť, která má sklony k mastnotě. Aktuálně ji můžete pořídit navíc o třicet procent levněji.

Dalším, velmi oblíbeným produktem, je čistící platýnková maska s aktivním uhlím pro rozjasnění pleti. Tato maska ji nejenom důkladně vyčistí, ale také odstraní nečistoty, zbytky make-upu a rozjasní. Maska je tvořená bambusovým uhlím, které detoxikuje a listem zeleného čaje, který pleť čistí a rozjasňuje. I tuto masku pořídíte se slevou a to ve výši dvaceti sedmi procent.

Zdroj fotky: Weheartit.com

KOMENTÁŘ

Discover more from ANNETTEMAG

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading