Fur paradise

Připravila Petra Vajová: Kožešiny nikdy nevyjdou z módy, ať už jsou pravé nebo falešné. Jestliže jste ochránkyně přírody a pravé kožešiny odmítáte nosit, existuje spousta obchodů, které nabízí napodobeniny. Kožíšek krásně oživí každý outfit a dodá mu punc luxusu. Společně s výraznými šperky (jako např. Anna Del Ruso) se i v obyčejném kabátku stanete hvězdou ulice. to vám jistě potvrdí každá žena, která si kožešiny oblíbila a nosí je ve všech ročních obdobích. V zimě mají ale navíc jednu skvělou vlastnost – zahřejí vás!

Kožešinový límec
Límec je nejméně výrazným kožešinovým doplňkem. Pokud nechcete být celá ve “zvířecím”, přehodíte si přes kabát nebo sako límec a celkový dojem z outfitu je najednou povýšen na další level. Přidejte si výrazné náušnice (např. zlaté visací), kožené rukavice a vyčeště si vlasy do drdolu. Newyorský look zaručen! Stačí se podívat na kombinace modelek, které se procházejí ve svém volném čase po ulicích velkoměst – kožešinové doplňky jsou u nich nezbytností. Abychom to ale nepřeháněly, kombinujeme vždy jen jeden kousek. Zbytek by měl být střídmý, nejlépe v přírodních barvách nebo černé.

z

“Elegance je jediná krása, která nikdy nezmizí.” Audrey Hepburn

Audrey měla pravdu. I když nevyděláváte majlant, jste studentkou a máte pouze kapesné a pár stovek z brigády, nutně to neznamená, že musíte být třeba i v šestnácti šedá myška nebo nosit levně vypadající konfekci. I v tomto věku si můžete zahrát na femme fatale a být elegantní. A elegantní kožešiny jistojistě jsou. Dokonce se můžete řídit i barvou vlasů, např. blondýny a černovlásky by si měly pořizovat spíše stříbrné, bíle a černobílé kožešiny, zato hnědovlásky a zrzky spíše hnědé a béžové varianty. Určitě to vypadá přirozeněji, ale fantazii se meze nekladou. Pokud zvažujete koupi umělé kožešiny, nebojte se trošku zainvestovat. V H&M nabízeli kožešinové límce za 399,–, což je slušná cena, ale zboží je taky kvalitní!

z

Discover more from ANNETTEMAG

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading