Odhalení Top Secret představilo opravdu exkluzivní podívanou

Připravila Annette Krubner: V luxusním hotelu Hilton se konala zajímavá tisková konference, nadcházející exkluzivní módní přehlídky Top Secret, s názvem Odhalení Top Secret. Máme se opravdu na co těšit!

Top Secret

Luxusní hotel Hilton v Praze ukázal přítomným novinářům, že módní přehlídka Top Secret bude opravdu exkluzivní. V sále Grand Ballroom byly představeny krásné modelky – mezi nimi také například Aneta Vignerová, Denisa Domanská, Tereza Chlebovská či Tereza Budková. Modelky mají to štěstí ukázat 27.8. divákům luxusní spodní prádlo značky WERSO, jejichž tvůrkyně Jiřina Matoušová prozradila, že se jedná o materiál špičkových světových výrobců – na nadcházející večer byly zakoupeny tisíce metrů krajek. Můžeme se také těšit na výtvarnou a uměleckou podívanou módního návrháře Petra Kalouda,  který připravil více jak 80 různých modelů, které letošní rok opěvují ŽENU. Proto s choreografkou Lenkou Vinickou připravili módní přehlídku v různých sekcích. Můžeme se těšit například na Žena a ” Rock and Pop “, Žena a ” Hazard ” či Žena a ” Dreams “. A v neposlední řadě celou akci ozdobí nejkrásnější diamantové šperky Cabrha Diamons. Také nám byl představen pohár, který měl větší hodnotu, než všechny šperky, které na sobě modelky měly. Včetně výstav bot, které modelky budou mít tu čest předvádět.

IMG_7975

Celým večerem bude provázet nikdo jiný než Leoš Mareš a můžete se těšit také na skvělé hudbení vystoupení. Například s velmi úspěšným zpěvákem a choreografem Yemim, který aktuálně natáčel videoklip až v dalekém Los Angeles, nebo také na slavici Ewu Farnu či slovenskou skupinu Peter Bič Project.

IMG_8034

Zkrátka se můžeme těšit již pošesté na luxusní akci v prostorách Kongresového centra v hotelu Hilton Prague. Věřím, že akce bude velice vydařená a pokud máte zájem se přehlídky zúčastnit, lístky jsou stále v prodeji.

IMG_8043

Discover more from ANNETTEMAG

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading