Odkrýváme kvalitu kosmetických produktů SHEGLAM. Za nás jeden velký šok

SHEGLAM je poměrně nová kosmetická značka, která se velmi rychle stala populární díky své cenové dostupné nabídce. Na svém Instagramu má přes 3 miliony sledujících a nejspíš to tímhle číslem nekončí.

Kde jsme SHELGLAM poprvé zaregistrovali? Samozřejmě na SHEIN. Jenže. SHEGLAM má i své vlastní stránky, u kterých byste neřekli, že se jedná o značku, která spadá pod společnost právě SHEIN (ta je známá svou globální e-commerce a ne zrovna pod pozitivním ohlasem). Ale nechme SHEIN SHEINEM a zaměřme se na SHEGLAM.

Než jsme zkusili objednat nějaké kosmetické produkty, projeli jsme nespočet recenzí na Youtube apod. Co nás překvapilo? Kolik doslova pozitivních reakcí na produkty je. Nejvíce nás překvapila a popohnala Petra Vančurová (Petra Lovelyhair), která má skvělé video na svém Youtube kanále. Po shlédnutí jsme usoudili, že musíme aspoň pár produktů vyzkoušet.

Je důležité si uvědomit, že všechny produkty prodávané na trhu musí splňovat normy. Ty jsou navrženy tak, aby chránily spotřebitele před potenciálně škodlivými látkami. Nejen SHEGLAM, ale i DIOR, MAC Cosmetics či další známé značky mohou mít takové produkty, které mohou vyvolat alergickou reakci – to se nám stalo například po krému, který prodává velmi známá značka a samozřejmě prošla všemi normami, holt občas se to tak stane.

Zpátky k SHEGLAM. U každého produktu máte dopodrobna rozepsané složení a ano, u produktů, které jsme si objednali, jsme žádnou záhadnou složku nenašli. Objednali jsme tělový rozjasňovač, oční stíny, rozjasňovač na pleť, produkt pro konturování, korektor a set tužky/lesku na rty. Všechny produkty používáme již nějaký čas a zatím bez alergické reakce, zhoršení pleti apod. Pokud ale máte obavy ohledně konkrétního produktu a složení vám nestačí, pak jej doporučujeme konzultovat například s dermatologem.

Kvalita produktů. Tak ta přečkala naše očekávání. I to, že Petra Lovelyhair byla z produktů v šoku, v pozitivním slova smyslu, o něčem svědčí. A my byli v šoku taky. Třeba kvalitu korektoru bychom přirovnali ke korektoru značky Too Faced nebo NARS. Možná si říkáte, že přeháníme, ale ne.

Ze všech šesti produktů, které jsme objednali, je hvězdou set tužky a lesku na rty. Tato „rtěnkadrží po celý den, nedělá rýhy, nedělá na rtech takovou tu nepěknou linii (když třeba jíte nebo pijete).. žádné svědění, brnění, opary, puchýře.. nic. Nechceme to extra vychvalovat do nebes, ale vážně nás kvalita a rozmanitost produktů zaskočila.

Možná vás bude zajímat i cena všech šesti produktů. Za tento package jsme dali necelých sedm set korun.

Podrobnější recenzi si budete moct co nevidět přečíst i na blogu The Annette Vogue, kde se ještě detailně podíváme na jednotlivé produkty. Tento článek berte spíše jako obecný vhled.

KOMENTÁŘ

Discover more from ANNETTEMAG

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading