Od rtěnek ke hvězdám: Cosmic, nová vůně od Kylie Jenner, která očaruje vesmírem

Kylie Jenner. Jedna z nejvýraznějších osobností, která nedávno představila svůj zbrusu nový parfém Cosmic.

Kylie Jenner se již od mladého věku jevila jako úspěšná podnikatelka, modelka a influencerka. Sledovanost jejího Instagramu dosahuje přesně 400 milionů followers. Kromě toho, že se objevila v reality show Keeping Up with the Kardashians, si Kylie vybudovala velkou kariéru v beauty průmyslu se svou značkou Kylie Cosmetics.

Značka Kylie Cosmetics byla založena v roce 2015, kdy Kylie přišla s prvním setem rtěnek. Od té doby se její portfolio rozrostlo a momentálně v něm naleznete oční stíny, tvářenky, zvýrazňovače a nyní také parfém.

A pokud jste aktivní na sociálních sítích, tak jste si určitě všimli honosné launch party k parfému Cosmic. Inspirací byla fascinace vesmírem a nekonečnými možnostmi. Parfém také zdůrazňuje oslavu ženskosti, síly a tajemství.

Ve vůni se ukrývají aromatické, květinové a orientální tóny. Jasmín, krvavý pomeranč, cedrové dřevo, musk, vanilka, jantar a pivoňka. Toť výčet ingrediencí. Design parfému připomíná křišťálovou kouli, která má symbolizovat nekonečno vesmíru a magii. Zajímavostí je, že se jedná o znovunaplnitelný parfém.

A cenově? Tak třeba deset mililitrů můžete mít za pět set devadesát devět korun, ale pokud chcete balení aspoň o třiceti mililitrech, pak si připravte jeden tisíc sto padesát korun.

@kyliejenner

KOMENTÁŘ

Discover more from ANNETTEMAG

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading