Isn’t It Iconic? Pamela Anderson spojila síly se značkou Smashbox

Pamela a Smashbox. Po úspěšné spolupráci se značkou Sonsie se zrodila další zajímavá spolupráce, tentokrát s úspěšnou kosmetickou značkou Smashbox.

IKONA 90. LET, LITERÁRNÍ KARIÉRA, AKTIVISMUS

Zajisté není třeba Pamelu Anderson představovat, neb jsme o ní psali v nedávném článku. Pamela, ikona 90. let, celosvětově známá díky své roli v ikonickém seriálu Pobřežní hlídka a aktivní podpoře práv zvířat a také členka organizace PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). Také vydala několik knih včetně osobního memoáru a má čestný titul v oboru přírodních věd z univerzity v Liverpoolu.

STUDIO, INOVACE, CRUELTY-FREE

Značka Smashbox byla založena v roce 1996 pravnuky legendárního Maxe Factora. Než se Smashbox stal hlasitým jménem, byl nejprve spojen se slavným fotostudiem v Los Angeles. Studio bylo a je oblíbeným místem pro fotografování celebrit, módních reklam a hudebních videí. Také se proslavilo díky svému závazku k vysoké kvalitě a inovacím. Průlomovým produktem je bezesporu primer, který se stal takovým must-have. Dále je značka zavázána k tomu, aby veškeré produkty nebyly testované na zvířatech, což je hodnota, která se bezpochyby shoduje s Pameliným aktivismem.

GET READY, GET SET ESSENTIALS

A co je zač produkt, kterému Pamela propůjčila tvář? Jedná se o exkluzivní kosmetický set Smashbox Get Ready, Get Set Essentials, který může být ideálním dárkem pro každého milovníka makeupu. K dispozici je v kompaktním balíčku, který obsahuje Photo Finish Foundation Primer (10 ml) pro vyhlazení pleti a Photo Finish Endurance fixační sprej (30 ml), který zajišťuje svěží vzhled po celý den.

@smashboxcosmetics

KOMENTÁŘ

Discover more from ANNETTEMAG

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading