Ariana Grande: Hlas, který ovládá popovou scénu a svět vůní

Zpěvačka. Podnikatelka. Tak těmito výrazy bychom mohli zpěvačku Arianu Grande s lehkostí interpretovat. Nejenom, že parfémy odrážejí její osobní styl a umělecký výraz, ale také kreativitu, která v podstatě očarovala svět.

Ariana Grande. Svou kariéru zahájila již v útlém věku, ale do veřejného podvědomí se dostala až díky seriálu Victorious a Sam&Cat. Pak následoval raketový start k hudební kariéře a vzešlo debutové hudební album Yours Truly, které vyšlo v roce 2013.

A jak jste si mohli všimnout, vedle hudební kariéry se velmi dobře rozjela i kariéra podnikání, kterou zaměřila na parfémy. První parfém nesoucí název Ari by Ariana Grande byl na trh uveden v roce 2015 a okamžitě si získal srdce fanoušků, ale i kritiků.

Následovaly další úspěšné vůně jako Sweet Like Candy, Moonlight či Cloud. Co nás dost baví jsou designy flakónků. Jak můžete vidět, každý je naprostým originálem a díky tomu jsou její parfémy a vůně tak oblíbené. Unikátní charaktery doslova ztělesňují různé aspekty Arianiny osobnosti. Kupříkladu vůně Cloud byla na trh uvedena v roce 2018 a hned se stala oblíbenou díky své lehké vzdušné kompozici s tóny levandule, hrušky a bergamotu.

Johnlewis.com

KOMENTÁŘ

Discover more from ANNETTEMAG

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading