KTERÉ OČNÍ STÍNY VYBRAT?

Vyzkoušela jste mnoho značek dekorativní kosmetiky, ale stále jste nenarazila na tu správnou? Mohla bych vám doporučit španělskou kosmetickou značku Brische, kterou si oblíbila například i španělská oblíbená hollywoodská herečka Penelope Cruz. O co se vlastně jedná a proč je značka Brische od ostatních tak výjimečná?

Kosmetickou značku Brische jsem také nějak úplně neznala, ale když jsem se s ní pomalu začala ” seznamovat “,  zaujala mě. Líbí se mi pestrý výběr, zajímavé jednotlivé produkty. V tomto článku se zaměřím zejména na dekorativní kosmetiku, která je určena pro krásně nalíčené oči. A to nejlepší – za velmi nízké ceny!

shadow

Skvělé oční stíny Brische Trio nabízejí individuální kombinaci a stylů líčení pro vaše oči! Tyto práškové oční stíny se skládají ze 3 různých odstínů jednotlivé dané barvy, mezi kterými můžete libovolně volit a zároveň je kombinovat. Obsahuje velmi jemnou práškovou konzistence, díky které budou oči výrazně nalíčené, a jejich výdrž bude dlouhotrvající po celý den. Pokud máte ráda výraznější oči, stačí na nalíčená víčka přidat kapku vody, Ta se zachová jako skvělý držič a víčka zůstanou po celý den nejenom více výrazná, ale také dlouhotrvající. Zaměřte se na kolekci Trio španělské kosmetické značky Brische nechte své oči mluvit za vás!

 

Paleta očních stínů Brische Kit Profesional nabízí pestrou škálu nejrůznějších módních odstínů. Odpočiňte si od monotónních odstínů a pohrajte si! Díky této paletce s nejrůznějšími odstíny si vykouzlíte na svých víčkách jedinečný look. Motto této paletky zní: Hlavně kombinovat! Stíny mají velmi příjemnou texturu, která na víčkách vydrží po celý den. Pokud si přejete mít ještě více výraznější look, stačí na nalíčená víčka kápnout kapku vody, tím nastane mokrý efekt.

Oční stíny Brische Quartet nabízí pestrou škálu různých barevných odstínů. Každé balení obsahuje 4 rozdílné odstíny dané barvy, které k sobě vzájemně perfektně ladí a dodají vašim očím svůdný pohled. Pro více výraznější efekt použije kapku vody, tak vytvoříte mokrý efekt.

 

Je zcela na vás, co vás samotnou uchvátí od této španělské kosmetické značky Brische, ale já osobně se ráda zaměřím právě na dekorativní kosmetiku. V příštím článku opět očekávejte tipy na dekorativní kosmetiku této značky. A pokud se chcete rovnou podívat na sortiment, doporučuji navštívit internetové stránky jednéz největších internetových parfumerií v České republice!

KOMENTÁŘ

Discover more from ANNETTEMAG

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading