Beauty zvěrokruh: Zemská znamení a přírodní organická kosmetika

Zemská znamení. Býk, Panna a Kozoroh. Každé z nich má své ojedinělé vlastnosti, ale ve finále sdílí společné rysy, jako je stabilita, praktičnost a realistický přístup k životu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Trpělivost. To je jedna z velmi pozitivních vlastností, jelikož si s rozhodnutím vždy počkají a až teprve se rozhodnou k jednání. Jsou také velmi pracovití a vytrvalí. Na druhou stranu dokáží být pěkně tvrdohlaví, materialističtí a pohodlní. Ale kdo není, že?

Panna (23. srpna – 22. září)

Analytická mysl, nápomocnost, organizovanost a být prostě „pintlich“. I když se poslední vlastnost může zdát dost na obtíž, věřte, že je vlastně k něčemu dobrá. Avšak na druhou stranu mohou být Panny dost kritické, až moc „perfektní“ a velmi opatrnéváhavé.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ambice, disciplína, odpovědnost a praktičnost kontra pesimismus, rigidita a materialismus. S kým mají co společného jsou Býci a to především díky silnému smyslu pro materiální zabezpečení. Navíc jsou nejnáchylnější k pesimismu a rigiditě, což může vyústit často v neochotu přizpůsobit se změnám.

A které kosmetické produkty jsou ideální pro zemská znamení? Protože mají sklon upřednostňovat produkty, které mají luxusní, spolehlivé a “zemité” vlastnosti, tak je pro ně ideální například hydratační krém, přírodní organická kosmetika jako je značka Huygens či zemité tóny make-upu.

KOMENTÁŘ

Discover more from ANNETTEMAG

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading