Beauty zvěrokruh: Ohnivá znamení a řasenky pro extra objem

Ohnivá znamení. Beran, Lev a Střelce. Každé z nich má své ojedinělé vlastnosti, ale ve finále sdílí společné rysy, jako je energie, nadšení a vášeň.

Beran (21. března – 19. dubna)

Přirození vůdci.  Spousta energie a odhodlanost do jakékoliv výzvy. Otevřenost a přímost. Nebojí se riskovat. Někdy ale mohou jednat bez přemýšlení o důsledcích. Problémem může být navíc to, že chtějí všechno hned a tím se snadno frustrovat, pokud se věci nevyvíjejí podle jejich představ.

Lev (23. července – 22. srpna)

Charisma a šarm. Jsou velmi štědří a mají tendenci se starat o své blízké. Mají bohatou fantazii. Ale jejich silné ego jim může někdy zatemnit rozum a mohou být příliš ovládající nebo autoritativní. Někdy mohou mít velkou potřebu být v centru pozornosti a být zkrátka “Lvem salónů”.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Silná potřeba po dobrodružství a svobodě. Upřímnost, která je někdy až na hranici přímočarosti. Také dokáží ocenit, když jsou k nim ostatní stejně otevření. Na druhou stranu mohou mít nedostatek taktu a problémy s udržením zájmu o jednu věc na dlouhou dobu.

A které kosmetické produkty jsou ideální pro ohnivá znamení? Pro ně tu máme připravený výběr řasenek, které dramaticky podtrhnou výrazné líčení. Výběr se týká například řasenky pro extra objem značky Clinique, řasenky Bobbi Brown Smokey Eye Mascara či objemové a prodlužující řasenky značky MAC Cosmetics.

KOMENTÁŘ

Discover more from ANNETTEMAG

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading