Pamela Anderson se stala spoluzakladatelkou nové minimalistické kosmetické značky Sonsie Skin: „Pravá krása je o oslavě autenticity,“ říká

Ikona devadesátých let, Pamela Anderson, se stala jednou ze spoluzakladatelek nové kosmetické značky Sonsie Skin, která se zaměřuje na velmi šetrnou minimalistickou kosmetiku. Herečka tak získala podíl v této „čisté“ značce a hodlá podporovat její holistické poselství v oblasti krásy a osobního vnímání.

Instagram @pamelaanderson

Sonsie Skin byla založená již v červnu 2023 modelkou Marií von Behrens-Felipe a CEO Robertem A. Felipem, kteří kladou důraz na jednoduchost, etiku a minimalismus v péči o pleť. Přizvání Pamely Anderson do společnosti přišlo v tu chvíli, kdy se začala veřejně prezentovat bez jakéhokoliv make-upu. Odstartoval to pařížský týden módy, kdy na sebe upoutala pozornost svým přirozeným vzhledem, což bylo velmi oceněné širokou veřejností. I na udílení cen London Fashion Awards se objevila jen s minimálním líčením. A co říkáme na značku?

Momentálně značka nabízí tři produktybalzám na rty, sérum a hydratační masku na pleť. Všechny tyto produkty jsou veganské a nejsou testované na zvířatech. Nás zaujalo především sérum, které má silnou účinnou směs základních hydratační látek a je takovým klíčovým krokem minimalistické rutiny. Za nás rozhodně skvělý nápad a spojení minimalismu, pleťové kosmetiky a Pamely Anderson až žádoucí.

Instagram @sonsie

Obdobnými produkty mohou být i produkty značky Beauty of Joseon, která je sice korejská, ale i tak jsou její produkty velmi minimalistické a šetrné. Za nás rozhodně funguje rozjasňující sérum s niacinamidem. A pokud nevíte, které sérum od značky vyzkoušet, pak koukněte na dárkovou sadu čtyř sér Beauty of Joseon Hangbag Serum Discovery Kit a uvidíte, že si všechny zamilujete.

KOMENTÁŘ

Discover more from ANNETTEMAG

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading