BUĎTE STYLOVÍ SE STYLOVÝMI KOTNÍKOVÝMI BOTY ADIDAS ORIGINALS

30Stále nevíte, do čeho investovat? Máme pro vás jeden velmi výhodný tip.

adidas_boty
http://www.ringit.cz

Sice tu máme léto, které oficiálně začne až za pár dní a skončí v polovině září, ale to nemění nic na tom, že sportovním botám odzvonilo. Naopak! Pokud si myslíte, že léto je vhodné jenom pro sandále či baleríny, není tomu tak. Sama dávám přednost právě sportovní obuvi, která mě fascinuje svým zajímavým designem. A pokud stále hledáte boty, které nejsou vhodné úplně pro sport, ale “adidasky” zkrátka potřebujete, objevila jsem pár tipů, které vás zaujmou tak, jako mě.

Máte ráda pohodlné outfity, které jsou obohaceny o nějaký ten sportovní kousek? Rozhodně doporučuji váš outfit obohatit o tuto kotníkovou obuv z módní kolekce Originals. Jedná se o velice pohodlné a stylové kotníkové boty Adidas HONEY MID Wkteré váš outfit naprosto rozzáří. Kotníkové boty mají velmi odolnou a ohebnou podrážku – nemůže se vám stát, že byste ji po čase prochodily a boty tak vyhodily. Osobně mě zaujal velmi povedený design, se kterým zazáříte nejenom na nákupech či procházce, ale i na večírku.

www.ringit.cz
http://www.ringit.cz

Máte ráda podobný design jako u kotníkových tenisek, ale dáváte přednost nižším? Opět tu mám pro vás akci, kde tyto dámské boty Adidas ADRIA LO W z nejnovější kolekce Adidas. Boty jsou ideální jak na procházky, tak i sportovní či neformální večírek.

Je jen na vás, kterým typům bot dáváte přednost. Nevíte, jak tento styl adidas obuvi kombinovat? Navštivte různé blogy módních bloggerek, které vám pomůžou. Nemusíte je nosit jenom k teplákům či kraťasům. Jsou vhodné i pro tmavé džíny doplněné bílým topem a kabelkou. Mnoho bloggerek kombinuje tenisky i s šaty, to už je však na vás.

Tyto, ale i další stylové kousky adidas obuvi objevíte na stránkách Ringit.cz.

 

KOMENTÁŘ

Discover more from ANNETTEMAG

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading