PASTELOVÉ NEHTY – HIT LETOŠNÍHO LÉTA

www.weheartit.com
http://www.weheartit.com

Ani ne za měsíc nás konečně navštíví letní období. Přemýšlela jste, které barvy budou letos IN? Konkrétně myslíme barvy laků na nehty. Paradoxně to budou opět zářivé barvy. Proč? Léto je od toho, abychom zkrátka zářily. Buď to mohou být barvy neonové, ale i pastelové. A právě na pastelové se tentokrát v článku zaměříme.

Kde hledat pestrou pastelovou paletu barev? Myslíte si, že taková paleta neexistuje? Zaměřte se na značku Gabriella Salvete, která nabízí doslova až paletu pestrou.Nedávno představila nejnovější edici laků Gabriella Salvete Nail Enamel, který se skládá z následujících složek: obsahuje zpevňovač, který posiluje a dodává nehtům tvrdost, hydratační d-panthenol a vitamin E, který působí jako antioxidant a vyživuje nehtové lůžko. Je dobré zmínit i následující body, kterými se lak drží:

1. Je rychleschnoucí. Už nemusíte čekat několik minut, než vám barva na nehtech zaschne.

2. Díky zpevňovači jsou nehty zpevněné a regenerované.

3. Pestrá škála pastelových barev,

4. Jednoduchá aplikace!

Které barvy se na letní období hodí nejvíce? Gabriella Salvete nabízí úžasnou paletu barev. Je dobré se zaměřit například na jemně růžovou, bílou, žlutou, zelenou, modrou… proč odstíny pastelek? Protože jenom tak nejlépe vyniknout na vašem krásném opálení. Celou paletu odstínů tohoto laku na nehty objevíte ZDE,

I francouzská značka L´Oréal Paris nabízí pestrou škálu barev laků na nehty. Edice Color Riche Nail představuje novou technologii LiquiGel Technology, která zajišťuje rovnoměrné krytí a lesk laku po dobu několika dní. Výdrž je fascinující a určitě stojí za koupi.

Tyto, ale i další laky na nehty objevíte na stránkách jedné z největších internetových parfumerií v České republice.

KOMENTÁŘ

Discover more from ANNETTEMAG

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading