Dočkáme se značky “Rhode” od Hailey Bieber i v Česku? A které 3 parfémy jsou její TOP? Možná k nim patří i ten váš

Hailey Bieber. Sedmadvacetiletá modelka, která se nechvalně proslavila “přestřelkou” s americkou zpěvačkou Selenou Gomez a také se stala ještě známější po svém sňatku s kanadským zpěvákem Justinem Bieberem.

Coveteur.com

V kostce: Není žádným tajemstvím, že Selena Gomez a Justin Bieber měli komplikovaný vztah, který byl několikrát na veřejnosti probírán. Pár se rozcházel a znovu scházel několik let. Avšak v roce 2018 se Justin Bieber znovu spojil s Hailey Baldwin a rychleji než očekávali se vzali. Po sňatku však Selena Gomez naznačila, že zpracovává své pocity ohledně minulého vztahu s Justinem v některých svých písních a rozhovorech. Navíc došlo také k jisté kontroverzi ohledně podobnosti mezi značkou Rare Beauty, kterou založila v roce 2019 Selena Gomez a značkou Rhode, kterou založila o pár let později právě Hailey Bieber. Ať je to jak je, musí se nechat, že Hailey má zkrátka vkus a cit nejenom pro kosmetický průmysl, ale pro módu. A protože je taky jenom obyčejný smrtelník, tak tu pro vás máme tři parfémy, které se řadí mezí její TOP.

VERSACE BRIGHT CRYSTAL

Tento ovocnýkvětinový parfém, který byl na trh uveden před sedmnácti lety, si oblíbila nejedna známá osobnost. Možná právě design připomínající šperk si získal tolik svých obdivovatelek.

VAN CLEEF & ARPELS

Značka ne tak známá, ale i tak nabízí velmi kvalitní parfémy. Základem je neroli a bílé pižmo, které ve vás probudí nostalgii. Konkrétně má Hailey v oblibě parfém Néroli Amara.

HERMES

Hermes Parfums-Jardins Collection Sur La Lagune. Jeden z několika parfémů, který si vás také získá. Navíc si oblíbíte i design flakonku, který se nese v oranžovém nádechu. Možná ani nebudete vědět, který parfém z kolekce vyzkoušet, jelikož každý se nese v nějakém barevném duchu..

P.S. A když už jsme u Hailey a její značky Rhode – produkty k dostání v České republice zatím nejsou, ale můžeme doufat, že se to jednoho dne obrátí. Proč? Protože ji tady opravdu potřebujeme!

KOMENTÁŘ

Discover more from ANNETTEMAG

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading