GWEN STEFANI – PARFÉMY X STYL X KOSMETIKA

Gwen Stefani. Módní ikona, která nás stále baví. Nejenom styl, ale i cit pro parfémový průmysl ji vynesl na vrchol. Aktuálně jste si mohli všimnou i toho, že Gwen navrhla speciální kolekci očních stínů pro americkou značku Urban Decay. Tento produkt se dá pořídit jenom v kamenných obchodech.

web

Styl & módní návrhářka

Nejenom, že tedy Gwen má svůj extravagantní styl, ale také navrhla hned několik designů právě na boty. Co na botky říkáte? Určitě to nemusí být styl každé z nás, avšak originalita a špetka extravagance tam je a dokonce si troufáme říct, že na těchto botách se Gwen jako osobnost podepsala hodně. Nemyslíte? Ceny botek se pohybují kolem pár tisíc – aktuálně je ve slevě můžete pořídit i kolem jednoho a půl tisíce a to na zahraničních e-shopu Nordstrom.com

gwen

Gwen & kosmetika

Chcete vlastnit něco, co sama Gwen navrhla pro kosmetický průmysl? Právě díky spojení se značkou Urban Decay vznikla tato extravagantní a zajímavá paleta očních stínů.

web

Gwen & parfémy

Čemu se Gwen začala věnovat po své hudební kariéře ( neříkáme, že s hudbou skončila, ale myslíme tím “její druhou vášeň” ) je bezesporu výroba vlastních parfémů. Zkrátka, bylo by divné, kdyby Gwen nezačala se svými parfémy, když skoro všechny zpěvačky mají svojí vůni, že? A není ani náhoda, že její flakónky nesou ztělesnění roztomilých asijských figurek. S tím Gwen začala před více než dvanácti lety. Nejoblíbenější “figurkovou” vůní se stala vůně Harajuku Wicked Style Music, která je plná ovocných tónů, červeného jablka, bergamotu, jasmínu, fuschie, pivoňky, gardénie, cedru, jantaru a pižma. A co vy? Patříte mezi ty, které tyto vůně pohltily?

web

 

KOMENTÁŘ

Discover more from ANNETTEMAG

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading